Christelijke boeken, muziek, films, kaarten & gifts

Wie zijn wij

In de jaren 70 wisselde een bevlogen jongeman (Kor Wensink) zijn boekentafel in voor een winkeltje. Samen met een groep enthousiaste mensen hebben wij dit steeds verder uit kunnen breiden en inmiddels is dit uitgegroeid tot De Medeklinker zoals wij die nu kennen: een gezellige boekenwinkel met een ruim assortiment en een enthousiast team dat altijd voor u klaarstaat. Al ruim 40 jaar is De Medeklinker het vertrouwde adres voor Christelijke boeken, muziek en nog véél meer..

Onze naam

‘De Medeklinker’ doet natuurlijk gelijk denken aan letters, boeken en lezen, maar ook aan muziek (klinken). Echter, onder deze associaties ligt nog een betekenis die wij graag met u willen delen. De naam ‘de Medeklinker’ zegt in één woord namelijk alles over de aard en doelstelling van onze winkel, namelijk over datgene wat in onze boeken, CD’s en andere producten meeklinkt: het Evangelie. Met ‘de Medeklinker’ doelen we dan ook op de centrale persoon uit het Evangelie, Jezus.

U kijkt uw ogen uit!

Naast boeken en muziek hebben wij veel keus uit wenskaarten en giftartikelen. Mocht u niet precies weten waar u iemand blij mee maakt, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon van onze eigen winkel, zodat iemand zelf lekker rond kan neuzen.
Voor de kinderen hebben we lees- en doeboeken in alle soorten en maten. Ook verkopen we allerlei soorten houten speelgoed.

Kortom, tijdloos genieten voor jong en oud onder het genot van een lekkere kop koffie, u bent van harte welkom!

Namens Frieda Wensink en het team